Impressie van de door Dila Brommers georganiseerde Jan de Vries toerrit en open dag gehouden 
op zondag 6 augustus 2006 j.l.

 Zondag 6 augustus j.l. was het een drukte van belang op de Maxwellstraat  5 te Purmerend bij Dila vanwege de Jan de Vries toerrit en de klassieke brommers en oldtimer markt. Het evenement werd zoals vanouds georganiseerd door Dila Brommers te Purmerend.

Het evenement was weer succesvol geslaagd mede door het stralende zomerweer en de talloze deelnemers die met hun klassieke brommers naar Purmerend waren gekomen om deel te nemen aan de Jan de Vries toerrit.

De dag werd opgeluisterd door een DJ met gezellige muziek en ook voor de inwendige mens was gezorgd middels een snackwagen. De koffie werd verzorgd door Dila en haar medewerkers.

Tal van standhouders met klassieke brommer onderdelen en accessoires waren aanwezig en de echte liefhebbers van oldtimer brommers konden dan ook hun hart ophalen bij de vele onderdelen die aanwezig waren.


Veel mensen waren op het evenement afgekomen om mee te doen om even te snuffel op de markt voor klassieke brommer onderdelen. Het prachtige zomerweer maakte de dag extra aantrekkelijk.

De brommers van Jan de Vries trokken veel bekijks

Dila Watersport showde tal van sport, vis en toerboten en ook de watersportwinkel was geopend

Menig "onderonsje" werd gehouden en werden de ervaringen van vroeger weer eens opgehaald.
De klassieke toerritten waren in een woord een groot succes en al met al was de Dila brommers open dag een groot succes wat zeker volgend jaar weer georganiseerd zal worden.

 Heeft u na het doornemen van deze pagina nog vragen en wilt u meer informatie zijn wij uiteraard graag bereid om u verder te adviseren. Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken in onze brommer en scooterwinkel te Purmerend.

Alle door ons gevoerde merken vindt u hier