Topcraft 440 Millenium


De meest verkochte boot van Nederland compleet
met kussenset, zonnedek, RVS-railingen en zwemtrap en
complete navigatieverlichting.
Afmetingen 4.40 m x 1.60 m.
Maximaal motorvermogen 30 Pk Langstaart.
Gewicht 240 Kg. Max aantal personen 5.
CE normering D categorie.

Dit alles voor slechts 5.595 Euro

topcraftmillenium Het interieur van de Topcraft Millenium met standaard luxe kussenset en zonnedek.

Een RVS zwemtrap behoort eveneens tot de standaard uitrusting

topcraftmillenium

topcraftmillenium  

 

 

Standaard wordt de Topcraft 440 Millenium afgeleverd met luxe stuurconsole, besturingskabel. RVS ralings, kussenset, zonnedek, complete navigatie verlichting en luxe stuurwiel.

 

De fraai afgewerkte stoere RVS railing

topcraftmillenium

topcraftmillenium

Onder de achterbank van de Topcraft Millenium bevindt zich een grote ruimte voor bijv accu, benzinetank en persoonlijke uitrusting.

Een fraai zonnedek met luxe kussenset behoort tot de standaard uitrusting van de Topcraft Revolution

 

topcraftmillenium

topcraftmillenium

De afstandsbediening voor de motor kan netjes geplaatst worden in de speciaal hiervoor bedoelde voorziening in de boot

De fraaie complete navigatie verlichting behoort tot de standaard uitrusting topcraftmillenium

Ook leveren wij op maat gemaakte afdekzeilen voor alle types Topcraft modellen, welke uw boot tegen weer en wind beschermen. De zeilen zijn van hoogwaardige kwaliteit en passen over de gehele boot en buitenboordmotor. Stevig elastiek en ingenaaide zeilogen zorgen ervoor dat u de afdekzeilen extra kunt vastmaken aan uw boottrailer of boot.

 

Speciaal door Dila ontworpen, en op maat gemaakte afdekzeilen, voor alle Topcraft modellen, perfect van pasvorm, superieure kwaliteit en waterdichtheid zijn het behoud voor uw boot, tijdens verblijf in de haven of tijdens stalling op uw trailer of winterstalling. Wij leveren alle afdekzeilen op maat gemaakt voor elke Topcraft boot. Voor elk type Topcraft boot hebben wij verschillende varianten en afdekzeilen en motorhoezen. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor de Topcraft afdekzeilen.

topcraftmillenium

De Topcraft Millenium is een zeer ruime console boot, zeer net afgewerkt en standaard zeer luxe uitgevoerd. Met deze boot kan zowel sportief gevaren worden maar is ook zeer geschikt om te toeren.

Heeft u na het doornemen van deze pagina nog vragen en wilt u meer informatie zijn wij uiteraard graag bereid om u verder te adviseren. Kom eens vrijblijvend langs. De koffie staat klaar.

Home