Topcraft 460 Revolution

Schitterende zelflozende consoleboot STANDAARD uitgevoerd met o.a. stuurconsole, gezellige rondzit, kussenset, zonnedek, RVS-railingen, RVS-zwemtrap, complete navigatieverlichting met uitschuifbare RVS heklicht mast. De boot is 4.60 meter lang en 1.90 meter breed. Maximale motorvermogen 50 PK langstaart
CE normering D. Gewicht 350 kg
Max aantal personen 5.

Prijs geheel compleet met alle standaard opties slechts 6.595 !

Topcraft 460 Revolution

Het interieur van de Topcraft 460 Revolution met standaard luxe kussenset. Een zonnedek behoort eveneens tot de standaard uitvoering.

De fraaie afgewerkte console en ruime achterbank met daaronder voldoende opbergruimte voor accu, tank en persoonlijke uitrusting.

Topcraft 460 Revolution

Topcraft 460 Revolution  

 

 

Standaard wordt de Topcraft 460 revolution afgeleverd met luxe stuurconsole, besturingskabel. RVS ralings, kussenset, zonnedek, complete navigatie verlichting en luxe stuurwiel.

 

De fraai afgewerkte RVS railing met handige doorstap mogelijkheid

Topcraft 460 Revolution

Topcraft 460 Revolution

Onder de achterbank van de Topcraft revolution bevindt zich een grote ruimte voor bijvoorbeeld een (extra) accu, benzinetank en/of persoonlijke uitrusting.

Een fraai zonnedek met luxe kussenset behoort tot de standaard uitrusting van de Topcraft Revolution

 

Topcraft 460 Revolution

Topcraft 460 Revolution

Standaard wordt de Topcraft Revolution afgeleverd met een fraaie RVS opklapbare zwemtrap

 

Onder de achterbank bevindt zich, naast de grote opbergruimte, een separate ruimte voor de accu.

Een afsluitbare opbergruimte onder de banken in de boeg, voor bijvoorbeeld reddingsvesten. De boot beschikt over voldoende bergruimte en alle ruimtes zijn bovendien afsluitbaar.

Achterin de Topcraft Revolution bij de motorbun bevindt zich een afsluitbare opbergruimte voor bijvoorbeeld anker, touw of andere persoonlijke uitrusting Topcraft 460 Revolution

Ook leveren wij op maat gemaakte afdekzeilen voor alle types Topcraft modellen, welke uw boot tegen weer en wind beschermen. De zeilen zijn van hoogwaardige kwaliteit en passen over de gehele boot en buitenboordmotor. Stevig elastiek en ingenaaide zeilogen zorgen ervoor dat u de afdekzeilen extra kunt vastmaken aan uw boottrailer of boot. We hebben tal van afdekzeilen voor elke Topcraft, informeer naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Speciaal door Dila ontworpen, en op maat gemaakte afdekzeilen, voor alle Topcraft modellen, perfect van pasvorm, superieure kwaliteit en waterdichtheid zijn het behoud voor uw boot, tijdens verblijf in de haven of tijdens stalling op uw trailer of winterstalling. Wij leveren alle afdekzeilen op maat gemaakt voor elke Topcraft boot. Voor elk type Topcraft boot hebben wij verschillende varianten en afdekzeilen, havenzeilen, transportzeilen en motorhoezen. Informeer vrijblijvende naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor de Topcraft afdekzeilen.

 

De Topcraft Revolution is een zeer ruime console boot, zeer net afgewerkt en standaard zeer luxe uitgevoerd. Met deze boot kan zowel sportief gevaren worden maar is ook zeer geschikt om te toeren.

Heeft u na het doornemen van deze pagina nog vragen en wilt u meer informatie zijn wij uiteraard graag bereid om u verder te adviseren. Kom eens vrijblijvend langs. De koffie staat klaar.

Home