Goedkope en voordelige aluminium visboten met behoud van kwaliteit bij Dila Watersport

Het ontwerp van de aluminium visboten


Het ontwerp en de toepassing van het materiaal, bijvoorbeeld de profielvloer van de Carp 4000 sluit uitstekend aan bij de wensen van de praktische en gemakszoekende eindgebruiker. Dit vertaald zich ook in de toenemende populariteit van dit type platbodems.


De robuuste uitstraling van deze platbodem is een eigenschap die veel vissers, maar ook agrarische bedrijven aanspreken. De boot is licht, duurzaam en makkelijk te onderhouden.

Het voordeel van Licht en sterk van aluminium visboten

Deze ultralichte boot wordt gemaakt van een hoogwaardige aluminiumsoort (5052-H32) en is dubbel zo sterk als polyester. Het specifieke kenmerk van dit soort platbodems is dat zij licht in gewicht, zeer sterk en duurzaam zijn. Deze aluminium boot weegt slechts eenderde van het gewicht van een roterend gegoten boot met dezelfde afmeting. Hij is makkelijk uit het water te halen, zeer eenvoudig op een trailer te plaatsen of simpel onderste boven te draaien.


Duurzaamheid en vaareigenschappen

Gelaste naden garanderen waterdichtheid, de boot is onzinkbaar, zeer stabiel en zelflozend. De Carp 4000 is op de meeste binnenwateren een betrouwbare en veilige platbodem waar onder veel omstandigheden rustig in kan worden gevaren. Door geluiddempend schuim onder de banken te verwerken is het drijfvermogen verder geoptimaliseerd.

Verbruik brandstof

Door het lichte gewicht en de platte bodem planeert Carp 4000 al met een buitenboordmotor met een minimum motorvermogen.

Bij het traileren van de lichtgewicht boot achter uw auto en tijdens het transport verbruikt de auto minder brandstof.Heeft u na het doornemen van deze pagina nog vragen en wilt u meer informatie zijn wij uiteraard graag bereid om u verder te adviseren.

 Kom eens vrijblijvend langs om alle modellen en alle mogelijkheden te bekijken in onze showroom. 


Minn Kota elektrische buitenboordmotoren


Klik hier voor de volledige specificaties en prijslijst van de aluminium visboten

Sluit venster