Quicksilver aluminium boten bij Dila Watersport

Quicksilver Aluminium boten met V bodem bij Dila Watersport te Purmerend

 

Quicksilver boten; Lichtgewicht, sterk en duurzaam

Quicksilver aluminium boten. Of u nu wilt gaan vissen, waterskiŽn of gewoon om lekker weg te zijn, kies de Quicksilver boot die bij u past!
Quicksilver boten worden gebouwd door Mercury Marine, ‘s werelds grootste fabrikant in scheepsmotoren. Geheel volgens de Mercury Marine traditie zijn deze Quicksilver boten licht in gewicht, stevig en hebben een lange levensduur. U kunt kiezen uit vijf draagbare, volledig uitgeruste Quicksilver modellen, in de kleur bosgroen, met vijf jaar garantie (uitgezonderd professioneel gebruik) op de structuur van de romp.

Quicksilver aluminium boten

De uitvoeringen met een V bodem combineren een goed loopbare vloer met de traditionele V-vormige romp. Kimmen drijven het water van de boot af en zorgen dat u droog overkomt, zelfs in ruw water. Door de gedeelde middenzitting ontstaat er meer bewegingsvrijheid in de boot.

Alle booteigenaren zullen zeker de twee grote opbergvakken voor het opbergen van visuitrusting en andere benodigdheden weten te waarderen. De linker opbergruimte is waterdicht en kan worden gebruikt als visbun. Voor extra comfort zorgen de zitkussens die voorzien zijn van een vinyl coating, zij zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.


 quicksilver aluminium boten

 

Quicksilver Aluminium boten met vlakke bodem

 

Quicksilver boten; Lichtgewicht, sterk en duurzaam

Voor meer vaarplezier: Quicksilver aluminium boten. Of u nu wilt gaan vissen, waterskiŽn of gewoon om lekker weg te zijn, kies de Quicksilver die bij u past!

Quicksilver boten worden gebouwd door Mercury Marine, ‘s werelds grootste fabrikant in scheepsmotoren. Geheel volgens de Mercury Marine traditie zijn deze Quicksilver boten licht in gewicht, stevig en hebben een lange levensduur.

U kunt kiezen uit vijf draagbare, volledig uitgeruste modellen, in de kleur bosgroen, met vijf jaar garantie (uitgezonderd professioneel gebruik) op de structuur van de romp. Er is gebruik gemaakt van kwaliteitsmateriaal & vakmanschap die er samen voor zorgen dat u een duurzame boot heeft die blijft presteren onder iedere omstandigheid.

Quicksilver aluminium boten

Hier zijn de Quicksilver boten waar de echte visser op heeft gewacht. Heel licht en gemakkelijk te tillen. Deze Quicksilver boten wegen slechts ťťnderde van het gewicht van een roterend gegoten boot met dezelfde afmetingen. Dit betekent dat zij gemakkelijk uit het water te trekken zijn, gemakkelijk op een trailer te laden en eenvoudig onderste boven te draaien voor opslag. De boten zijn zo licht dat 1 persoon een boot op het dak van een auto kan tillen.

Duurzaam: Gelaste naden garanderen u Waterdichtheid en de Quicksilver Marine kwaliteitsconstructie maakt dat ultraviolet licht geen invloed heeft op de boot.

Veilig en betrouwbaar: Zoals alle Quicksilver aluminium boten zijn deze boten onzinkbaar. Geluiddempend schuim is onder de banken verwerkt om het drijfvermogen te optimaliseren. Natuurlijk zijn zij CE gecertificeerd.

Economisch in gebruik: Dankzij hun lichte gewicht en de vlakke bodem planeren deze boten al met een buitenboordmotor met een minimum aan motorvermogen. U verbruikt tevens minder brandstof bij het traileren van een lichtgewicht boot achter uw auto.

 Doordat de boot geheel uit aluminium vervaardigd is, kunt u eenvoudig de vishengel houders, ankersystemen en andere accessoires monteren met popnagels of met bouten/moeren.