Solas propellers


SOLAS Propellers te koop bij Dila Watersport te Purmerend

Solas is nu één van de bekendste en meest vertrouwde namen op het gebied van propellers voor buitenboordmotoren en hekaandrijvingen. Het is onze passie om u door de beste technologie, betere prestaties en veiligheid op het water te bieden. Wij luisteren naar de behoefte van onze klanten. De brede range van producten die wereldwijd door Solas op de markt worden gebracht bewijzen dit elke keer weer.

Wij adviseren u bij de aanschaf van een nieuwe motor en monteren de juiste Solas propellers voor uw motor. Specifiek afgestemd op uw boot in combinatie met uw motor voor een optimale prestatie. Door middel van geavanceerde meetapparatuur kunnen wij tijdens het proefvaren meten welke propeller het meest geschikt is voor uw combinatie van boot en motor. Uiteraard houden wij rekening met uw specifieke wensen en eisen. 

Solas propellers omdat; 

Elke boot en buitenboordmotor recht heeft op zijn eigen propeller om optimaal te kunnen functioneren !

 

Solas Propellers


Als u een Solas propeller zoekt als vervanging van uw aluminium propeller is de Saturn een perfecte keus.

Zeker als uw boot geschikt is voor veel grotere motoren dan u gemonteerd heeft geven de speciale vorm van de bladen u het beste resultaat.

 

 

Solas Propellers


Met grote bladen en gematigde cup is de New Saturn Solas Propeller geschikt voor een schip met verschillende toepassingen en geeft dan een zeer goede acceleratie en meer dan acceptabele top snelheden.

 

 

Solas Propellers

De Titan Solas propeller is ontworpen met een behoorlijke cupping en een groot blad voor betere prestatie en brandstof besparing vooral bij grote motoren en speciaal 4-takt motoren.

 

Solas Propellers

 Solas Propellers type HR Titan 3

Deze Solas propellers met scherpe bladen en veel cup zijn uitermate geschikt voor met hoge snelheid planerende boten. Door bladstand en cupping geven deze propellers een zéér snelle acceleratie en boeglift. Wat resulteert in een propeller geschikt voor hoge snelheden na een snelle start waarbij de cupping zorgt voor goede vaareigenschappen.


 

Solas Propellers type HR Titan 4

Naast de eigenschappen van de Solas HR Titan 3 is de HR Titan 4 een propeller met erg veel trekkracht voor bijvoorbeeld waterskiën en andere activiteiten.Deze Solas propeller is ook geschikt voor ruw water en offshore activiteiten.Door de zeer goede vaareigenschappen, die deze propeller aan uw boot geeft, wordt het manoeuvreren een fluitje van een cent.

Solas Propellers

 

Solas Propellers

Solas Propellers type Scorpion

Deze high performance Solas propeller is gemaakt voor de boten die met zéér hoge snelheden varen. Het is dan ook een zogenaamde oppervlakte propeller waarmee bij zeer hoge snelheden nog voldoende contact met het water is om veilig te kunnen varen deze propeller zijn leverbaar van 23 tot 25 inch .

 

 

Solas Propellers type Alcup 3
De Solas Alcup propeller is de beste vervanger voor de OEM propeller en door de manier van produceren doen deze propellers qua prestaties niet onder voor een RVS propeller.
Solas Propellers

 

Solas Propellers
Solas Propellers type Alcup 4
De Solas vierbladspropeller houdt uw boot in plané bij lagere snelheden en is uitstekend geschikt voor zware boten met relatief kleine motoren en voor waterverplaatsende boten.

 Solas Propellers type Amita 
De Solas propeller die alle standaard propellers perfect vervangt met betere prestaties.
Solas Propellers


Solas Propellers
Solas Propellers type Amita 4
De ideale Solas propeller voor lage snelheden en zware boten zeker als je de zogenaamde High Thrust (werkmotoren) modellen monteert.


 

Ski propellers van Solas

De Solas propeller met revolutionaire vormgeving voor de beste prestaties voor de wedstrijdskiër en de recreatieve skiër met ambitie.

 

Solas Propellers
   

Home