Buitenboordmotoren winterstalling door Dila Watersport


Als u verstandig bent breng dan de motor na het seizoen bij ons voor een servicebeurt, u kunt de motor desgewenst bij ons in de winterstalling zetten. Veelal is het in het begin van het vaarseizoen erg druk en het is daarom verstandiger uw motor aan het eind van het seizoen te brengen. Dit voorkomt lange(re) wachttijden, dan wanneer u uw motor in het voorjaar bij ons brengt. Uw motor is dan keurig op tijd klaar als u het water weer op wilt. 
Bovendien krijgt u van ons 10 % korting op onze winterservice tarieven indien u uw motor bij ons aanlevert in de periode oktober t/m november en deze weer ophaalt in de maand maart van het volgend jaar. Deze korting is uitsluitend geldig bij aanlevering in de maanden oktober en november.
 

Bovendien bieden wij u als extra service dat losse motoren t/m 30 pk in een straal van 25 km vanaf Purmerend door ons gratis bij u worden opgehaald en na de servicebeurt weer bij u worden gebracht.


In combinatie met een winterservice beurt betaald u slechts 37,50 inclusief BTW 
voor de periode van oktober t/m maart voor het stallen van uw buitenboordmotor.


Het is verstandig om aan het einde van het vaarseizoen de motor of boot/motor combinatie te brengen voor een winterservicebeurt. Zie ook onze pagina tips voor de voordelen van het brengen van uw motor aan het einde van het seizoen.
Ook kunt u uw buitenboordmotor bij ons in de winterstalling plaatsen, zodat u deze aan het begin van het vaarseizoen weer op kunt halen en zonder problemen weer aan het nieuwe vaarseizoen kunt beginnen. De tarieven voor de onderhoudsbeurten zijn exclusief stallingkosten in onze verwarmde en beveiligde werkplaats. 
 Het belang van winterservice voor uw buitenboordmotor.

Het belang van een winterservicebeurt is simpel, als u uw motor het hele seizoen heeft gebruikt heeft deze onderhoud en service nodig. Het is noodzakelijk voor uw buitenboordmotor, inboard en/of jetski, om jaarlijks aan het eind van het vaarseizoen een winterservicebeurt door ons te laten uitvoeren.