Mercury buitenboordmotoren Yamaha buitenboordmotoren Tohatsu buitenboordmotoren Selva Buitenboordmotoren Minnkota buitenboordmotoren
Tohatsu Buitenboordmotoren

Tohatsu Buitenboordmotoren

Tohatsu Buitenboordmotoren


Dila Watersport
te Purmerend levert Tohatsu buitenboordmotoren, monteert Tohatsu buitenboordmotoren, Tohatsu buitenboordmotoren onderdelen, Tohatsu buitenboordmotoren propellers en tevens reviseren, onderhouden en tunen wij Tohatsu buitenboordmotoren. 
Bovendien is Dila Watersport erkend Tohatsu dealer hetgeen inhoudt dat u bij aankoop van een nieuwe Tohatsu buitenboordmotor niet alleen 36 maanden garantie op uw buitenboordmotor krijgt maar bovendien de originele garantiekaart van Tohatsu, een bewijs, dat mocht u onverhoopt pech krijgen, uitsluitend bij de erkende Tohatsu dealers geholpen wordt !  U kunt ervan op aan dat deze dealer van de laatste ontwikkelingen op de hoogte is en uw motor de beste service krijgt zodat u verzekerd blijft van zorgeloos vaarplezier. Vraag dan ook naar de Tohatsu garantiekaart, uw bent er dan zeker van dat uw Tohatsu buitenboordmotor via de officiële weg geleverd is!

Tohatsu buitenboordmotoren garantiekaart

Waarom een Tohatsu buitenboordmotor?

 • Tohatsu buitenboordmotor technologie, het geavanceerde TLDI® (Two-stroke Lowpressure
  Direct Injection) systeem, is reeds bekroond met prijzen, uitgereikt door motorboot tijdschriften (o.a. de prestigieuze Editors’ Choice Award 2001). Over de gehele wereld, praten Tohatsu TLDI® eigenaren over de buitengewone capaciteiten van hun buitenboordmotoren. Bij Tohatsu is men ervan overtuigd, de meest betrouwbare buitenboordmotor ter wereld te fabriceren. Hier zijn een aantal redenen waarom deze overtuiging aanwezig is:

  • Elke Tohatsu wordt getest, voordat deze de fabriek verlaat. Niet slechts op hoofdpunten, maar een volledige test in een watertank.
  • Reeds vele jaren worden de Tohatsu 2-tact carburateur modellen geprezen als betrouwbare buitenboordmotorendoor experts – van bekende, uiterst deskundige scheepvaart editors tot ervaren technici, die met verschillende merken werken.
  • De nieuw technologie, TLDI® 2-strokes, gebruikt hetzelfde basis blok als de motor die zich reeds tijdens miljoenen vaaruren bewezen heeft, in praktisch iedere omstandigheid – slechts de manier waarop lucht en brandstof worden aangeleverd is aangepast om deze buitenboordmotoren nog meer efficiënt te maken.

  Klik hier voor de uitleg van de nieuwe technologie, Tohatsu Buitenboordmotoren TLDI® 2-strokes serie


  • Geen enkele nieuwe technologie wordt aangenomen en uitgezet in de markt, totdat men er bij Tohatsu van overtuigd is, dat deze voldoet aan dezelfde, hoge kwaliteitsstandaarden waarom Tohatsu bekend is.
  • Tohatsu dealers en hun onderhoudspersoneel behoren tot de meest deskundige in de gehele industrie.
  • Tohatsu produceert buitenboordmotoren sinds 1956, en gedurende de laatste 45 jaar zijn ze bekend om hun betrouwbaarheid in meer dan 120 landen, van de VS tot Finland tot Argentinië, van Marokko tot Indonesië tot Australië. Tohatsu is in feite een van de grootste fabrikanten van buitenboordmotoren ter wereld.

  De belangrijkste kwaliteit bij het aankopen van een buitenboordmotor is betrouwbaarheid. En niemand levert betrouwbaarheid zoals Tohatsu! Tohatsu is recordhouder op dit gebied: de kleinste machine, een 2.5 pk, houdt nog steeds het wereldrecord, zoals gevestigd in 1994, als de kleinste buitenboordmotor ooit gebruikt om de Atlantische oceaan over te steken!

Dit zijn de ultieme buitenboordmotoren op het gebied van gemak en transporteerbaarheid. De 5 PK weegt slechts 20 kg. De  2.5 and 3.5 wegen 12,5 and 13 kg., respectievelijk! Waar u ook gaat, er is een kleine Tohatsu om met u mee te nemen!

In de waterkampioen Nr 3 van 2004 werd de Tohatsu door de ANWB getest met nog 7 andere motoren, de Tohatsu 4 PK is in deze test als beste naar voren gekomen, de ANWB schrijft als volgt; De 2,7 KW (4 PK) levert het Tohatsu blok de meeste stuwkracht, verbruikt het minder brandstof en maakt het minder herrie dan z'n
concurrenten.

Tohatsu geeft booteigenaren exact wat ze nodig hebben in mid-range en high-end buitenboord motoren: meer kracht en minder gewicht! Alle draagbare 2-tact modellen bieden een ongelofelijke pk/gewicht ratio, aangevoerd door de Tohatsu 9.8 met een gewicht van een kleine 27 kg. De grotere inline 4-cylinder en 3-cylinder buitenboordmotor voorzien u van alle extra opties die u nodig heeft, zonder compromissen v.w.b. de bekende Tohatsu kwaliteit.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid is altijd al onlosmakelijk verbonden geweest met Tohatsu. De Tohatsu 4-tacts vormen hierop geen uitzondering. Elk model heeft een buitengewoon zuinig brandstof verbruik, terwijl de vermaarde prestaties onaangetast blijven.


Meer Engelstalige informatie van de allernieuwste Tohatsu Buitenboordmotoren klik hier

 

Dila Watersport uw Tohatsu buitenboordmotoren dealer in Purmerend en Waterland